2015

“Moduls Rīga” 2014.gada finanšu rādītāji

"Moduls Rīga" 2014.gada finanšu rādītāji

Būvniecības uzņēmuma "Moduls-Rīga" konsolidētais apgrozījums 2014. gadā sasniedzis 30,575 miljonu eiro konsolidēto apgrozījumu, kas ir par 24,2% mazāk nekā 2013.gadā iepriekš, un kompānijas peļņa saruka 2,1 reizi - līdz 568,8 tūkstošiem eiro.

Mātesuzņēmums "Moduls-Rīga" pērn strādāja ar 11,705 miljonu eiro apgrozījumu, kas, salīdzinot ar gadu iepriekš, ir 2,1 reizi mazāk, un uzņēmuma peļņa samazinājās 5,8 reizes un bija 284,6 tūkstoši eiro. 

Finanšu pārskatā koncerns ietver mātesuzņēmumu SIA "Moduls-Rīga" un tā meitasuzņēmumu SIA "Velve" un SIA „Mehāniskās sistēmas”. 2014. gadā uzņēmums turpināja Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvniecības projekta īstenošanu elektroinstalāciju, apgaismojuma un BMS sadaļās, kā arī veica dažāda veida projektēšanas un celtniecības-montāžas darbus.

Koncerna turpmākā attīstība saistīta ar vietējā un ārējā tirgus izpētes pakalpojumu sniegšanu un jaunu pakalpojuma veidu piedāvāšanu klientiem, veicinot sadarbību ar esošajiem klientu pasūtījumiem un jaunu klientu piesaistīšanu.

2015.gadā koncerns plāno saglabāt pārdošanas apmēru, kas ir saistīts ne tikai ar celtniecības industrijas attīstību Latvijā, bet arī produkcijas aktīvu piedāvāšanu iespējamiem koncerna sadarbības klientiem.

"Moduls-Rīga" dibināts 1994.gadā, un tā galvenie darbības virzieni ir elektroinstalāciju ierīkošana, ēku demontāža un nojaukšana, ēku vispārējā būvniecība un inženiertehniskie darbi. “Moduls Rīga” īpašnieki ir kreditēšanas pakalpojumu uzņēmums "MM investīcijas" un SIA MMA Invest.